Tekstschrijver

Als tekstschrijver verzorg ik al uw teksten die u als ondernemer nodig heeft om u te profileren: persberichten, nieuwsbrieven,  achtergrondartikelen, interviews, SEO-teksten voor websites, blogs.

Interviewer

Naast mijn werk als tekstschrijver ben ik actief als interviewer. Een persoon mogen interviewen is het mooiste dat er is.

Jubileumboeken

Zoekt u een origineel cadeau voor uw personeelslid dat al 40 jaar in dienst is, voor uw werknemers omdat uw bedrijf 15 jaar bestaat, voor uw ouders die 50 jaar getrouwd zijn of wilt u een herinnering voor de kleinere kernen van uw gemeente die zijn gaan fuseren? Ook dan kan ik u helpen. Ik schrijf jubileumboeken, die vol staan met interviews met (voormalige) collega’s of familieleden, artikelen over vroeger, een persoonlijk bericht. Kies voor een apart onverwacht cadeau en laat uw herinneringen en die van uw omgeving vastleggen in een prachtig boek.

"Simone is een zeer bevlogen, ondernemende en creatieve tekstschrijfster en vertaalster/tolk. Ik heb met haar samengewerkt aan het ontwikkelen van cursusmateriaal (LOI), teksten voor artikelen en vertalingen. Zij is een inspirerende collega, en werkt snel, gedegen en gedreven. Ze is een vakvrouw en zeer plezierig om mee samen te werken."

Christianne Verpoorte - Project Management Assistant at NOP Agrowind

"Ik heb Simone leren kennen als een uitstekende vakvrouw voor wat betreft tolken, vertalen en het schrijven van essays en bedrijfsprofielen. Maar in het bijzonder ben ik haar gaan waarderen als een zeer accuraat en betrokken adviseur en fijn mens! Ik kan iedereen die op zoek is naar betrouwbare hulp op voornoemde terreinen Simone van harte aanbevelen."

Gerd Leers - oud-burgemeester van Maastricht en voormalig minister Asielzaken en Integratie